Mit gondoltok a Lolita stílusról?
Édes nagyon, de nem ebbe a korba és nem az utcára való. De ha neked jól esik viseld, nehogy már mások mondják meg... :)
Mondjuk őszintén szólva "ilyet" még nem láttam élőben, biztosan szokatlan lenne. De tény, hogy bájos és aranyos.
21/L
Imáádom! Van egy lolita-szettem, jeles alkalmakkor mindig azt viselem^^ Szoknya, fűző, csipkés ing, cuki kis zokni, magassarkú barokkos pipőke, világosra meszelt pofika, csipkés főkötő (saját gyártmányXD), és kész az alkalmi lolita!
Ez a legjobb stílus a világon!!
A sweet viszont nem az én világom. Mivel én a kurololit szeretem, így egy shiro tök jól mutatna mellettem. Érdekes kontrasztot alkotnánk:D
Biztosan. Mint a lánykák a harajuku negyedben. : DD
De az engem nem nagyon izgat, hogy ki mit gondol. : )
Nekem nyűg lenne, ha minden nap ilyen szigorú öltözködési szabályokhoz kéne tartanom magam, de alapjában véve a lolita egyszerűbb, kevés csicsa változatai nagyon tetszenek. Elegánsak, szépek, csak az a baj velük, hogy aki ilyet visel valahogy olyan megközelíthetetlennek látszik a hétköznapi halandók számára. ^^
14/L
Nekem csak fotón tetszik, amúgy sztem iszonyat nyűg lehet minden nap így felöltözni, meg sztem hamar ki is növi az ember. Én besokallnék az édibédi kinézettől kb 2 nap után.
Meg nemtom, hogy a pasik mennyire próbálkoznának olyannál, aki az ovisok példaképe, de tényleg :) Ez olyan liliomtiprás-érzés lehet...
Szóval vegyes, és csak távolról tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!