Szerintetek melyiket vegyem meg? Nagyon döntésképtelen vagyok, képes vagy egy ezer forintos topoon napokat gondolkodni és stresszelni, majd a végén visszaviszem. Tehát ez nekem fontos, légyszi.
Figyelt kérdés
és okot, hogy miért azt, vagy miért ne vegyem meg egyiketse.
vagy
kort és nemet is légyszíves!
akarok még gyatára költeni meg pulcsikra, van kb 25 ezrem.
gatyát veszek az ázsia centerben.
ezek kb 2500 ft.- -osak.
megvegyem vagy sem?
engem a széles csikos ruhák karcsusitanak, ezért akarom, mert más felsö hülyén áll rajtam.
öszre van egy piros blézerem, meg egy feketém is lesz lehetőleg, azzal hordanám, és ezeket őszi kabátként
megéri e avagy sem?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 12. 11:17
1/18 A kérdező kommentje:
ma zárásig van félretetetve
2011. aug. 12. 11:18
2/18 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesírási hibákért
*gatyára
2011. aug. 12. 11:22
3/18 anonim válasza:
A második sokkal jobban áll,főleg a fehér gatyával. :D Én tuti azt venném meg.
4/18 anonim válasza:
Az első ezerszer jobban áll! A keskenyebb csíkozás Neked előnyösebb!
26L
5/18 anonim válasza:
én is a máodikra szavazok, az elsőben olyan alaktalan téglatested van. a második a nyerő!
8/18 anonim válasza:
vedd meg mindkettőt....nemtudom mitkell ezen stresszelni...
9/18 anonim válasza:
utolsó,lehet h nincs pénze mindkettőre...ráadásul majdnem egyformák a felsők és az 1. nem állt neki olyan jól
10/18 anonim válasza:
irta hogy van 25ezre :) bőven kifutja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!