Ha van garancia a csizmámra, és visszaviszem akkor kijavitják vagy lehet az árából másmilyen félét venni?
Kb 1-2hónapja vettem a deichmannba egy csizmát és máris szétment az egyiknek a zipp-zárja és nem lehet felhúzni, meg a bélése is kiszakadt mert rosszul volt eldolgozva és igy a bélése is kicsit kijött, szóval használhatatlanná vált. Ha vissza viszem garanciálisan, nem lehet ugyanolyan árban venni egy másik féle csizmát? mert én nem akarok ezek után ugyanilyet, nem is téli csizma mindig beázott és vékony is az anyaga...
elöre is köszi a válaszokat.
Ha visszaviszed, akkor a Deichmannban megcsinálni nem fogják. Az árát viszont levásárolhatod. Vehetsz ugyanolyat is, mint amilyet visszaviszel, de szerintem érdemesebb másikat kipróbálni. Drágább csizmát is vehetsz, akkor meg rá kell fizetned valamennyit. Egyébként szerintem a Deichmannban normálisak ilyen szempontból, nekem eddig mindent egy szó nélkül kicseréltek.
20L
Köszi a válaszokat.
És ha 1 hónap után visszaviszem ugyanazzal a hibával akkor már levásárolhatom? Mert most megjavíttatják, és ennyi.
Csak az az egy a gond, hogy csizma, és egy másik féle csizmára akartam lecserélni, de már alig vannak, és már nem is lesznek, mert jön a tavaszi szezon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!