Melyiket vennétek fel álltalános iskolai bankettre? 14/L
Sztem nyisd ki a ruhásszekrényedet, és válassz onnan valamit. Vagy ha mindenképpen vadiúj ruha kell, akkor ne felnőtt modelleket nézegess.
(egyik előző válaszoló)
hát nem tudom nektek milyen lesz a bankett de nekünk 8.ba olyan volt hogy sütögettünk, karaokeztunk, beszélgettünk, nosztalgiáztunk... igazából mi tök hétköznapi ruhába voltunk de nem tudom nektek milyen lesz:)
de ha szerzel olyan ruhákat mond már meg nekem is honnan lehet:DD
Tényleg az az érdekes, hogy mindenki okoskodik, holott azt sem kérdezte meg senki, hogy kedves kérdző, hol lesz a bankett, és milyen stílusban?
Nekünk nyolcadikban a bankett egy közepes hangulatú osztálybuli volt, volt zene meg rágcsa, de inkább csak fényképezkedtünk, és mivel akkor jöttek be a spagettipántos ruhák, szinte minden lány olyanban volt, én is. Az általad linkelt ruhák szerintem egy ilyen stílusú banketthez maximálisan megfelelnek.
De ha étteremben lesz, akkor esetleg az, ami Miley-n van, az csinos, és csajszis, de nem a mindent-kidobok fajta.
Azért mert 14, nem kell sem zsákruhát sem kantáros kislányszoknyát húzni, max ha zárdából ballagsz. (ami ugyebár lehetetlen, de tény hogy oda valóban nem valók ezek a ruhák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!