Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagy méretű melltartókat hol...

Nagy méretű melltartókat hol lehet olcsón venni?

Figyelt kérdés

Sajnos elég nagy a mellem. 85-90-95-ösök kellenek(fazonfüggő) kosárban pedig E.

Triumph nagyon drága. Tescoba ritkán találok ilyen méretet (bár kifogtam már 2*, de azóta se). Neten is találtam egy ilyen oldalt, de nem akarok 12.000Ft-ot egy db melltartóért.

Öregasszonyosat találok, de azt fel nem veszem 23 évesen. Mindenképp szivacsos a lényeg nem az a fajta ami csak egy anyag és átlátszik pl ha hideg van :) :) :)

Tud valaki ilyen boltot Bp-en? Vagy más webáruházat ahol nem horror áron mennek.

2011. aug. 10. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nézz be kisebb butikokba.Én egyedül ott találok magamnak megfelelőket.Sokkal olcsóbbak mint az ilyen nagynevű üzletekben és sokszor a minőségük is van olyan jó.Igaz nekem kicsi a mellem,de a barátnőmmel elmentem melltartót vásárolni és hát az ilyen nagy üzletekben csak kicsi és közepes,vagy picit nagyobb található.Mindenképpen szét akart nézni nagyobb áruházakban,de végül egy kis noname butikban találta meg az igazit ő is.
2011. aug. 10. 23:01
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem outletekben nézd meg, ott a nagy méretekből mindig sok van:)
2011. aug. 11. 01:10
 3/5 anonim ***** válasza:
tesco (f&f) vannak szépek is.
2011. aug. 11. 08:53
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem ha ekkora melled van nem jó rá az olcsó melltartó. nagynénémnek f kosaras melltartó kell, 10 000 ft alatt nem vesz
2011. aug. 11. 16:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sajnos kezdem én is így érezni, hogy ekkora méretben már olcsón lehetetlen. tescoban eddig csak 2* találtam, pedig ott van méretben. A nagyobb üzletekben, mint pl tezenis, intimissimi, stb. csak 85B max C kosárig vannak. Efölött úgy néznek rám, mintha ufó lennék kb. Nah de mindegy..

:)

2011. aug. 12. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!