Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet templomba rovidnadraggal...

Lehet templomba rovidnadraggal menni?

Figyelt kérdés
Van egy feher rovidnadragom, ami meg soha nem volt rajtam, es nem tudom, hova vegyem fel. 10rel el a terdem fele. Mit gondoltok?
2011. aug. 10. 12:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
92%

15:17-es vagyok, nem értem a hápogókat... egy fehér térd fölött 10 cm-rel végződő nadrág igenis nagyon elegáns és csinos, és messze nem egy forrónadrágról beszélünk, amiből kinn van az ember feneke.

Ha tetszik vedd fel.

Amúgy is oda imádkozni megy az ember nem a többiek ruháját vizslatni... tudtommal.

2011. aug. 10. 20:18
 22/24 anonim ***** válasza:
8%
igen de pont az a lényeg hogy a TÉRDET kell ELTAKARNI
2011. aug. 10. 21:27
 23/24 anonim ***** válasza:
Most feltétlen ragaszkodni kell egy nem egész kétszáz éves hagyományhoz, amikor azok akik akkor éltek anno a hagyományok 90+% lehúzták az akkor terjedő wc-n?
2011. aug. 10. 22:57
 24/24 anonim ***** válasza:
91%

Te jó ég! Azért szerintem egy rövidnadrág felvétele még nem utal exhibicionista hajlamokra... Lehet, hogy nem illik lenge öltözékben templomba járni, de most miért kell elítélni azt, aki nem lepedőkbe burkolózva mászkál?

Egyébként szerintem nyugodtan felveheted, mivel nem te vagy a pap, hogy a figyelem központjába kerülj... Már kevesen vélekednek úgy ezekről a szokásokról, mint évtizedekkel ezelőtt. Ez legyen a legnagyobb "bűn" amit elkövetsz!

2011. aug. 11. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!