Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet templomba rovidnadraggal...

Lehet templomba rovidnadraggal menni?

Figyelt kérdés
Van egy feher rovidnadragom, ami meg soha nem volt rajtam, es nem tudom, hova vegyem fel. 10rel el a terdem fele. Mit gondoltok?
2011. aug. 10. 12:29
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Egy szovet feher nadragrol van szo! Ha farmernadrag lenne, eszembe se jutna felvenni, mert nem oda valo.
2011. aug. 10. 15:08
 12/24 anonim ***** válasza:

Lehet. A mai világban már nem kell bokáig érő szoknyában menni. Egy visszafogott felsővel, csinos cipővel tökéletes.

Amúgy is, ki találta ki a ruhát... hogy mi a jó a templomba? Istent az se zavarná, ha pucéran mennél, max az embereket.

Nem az az álszent aki rövidnadrágban vagy szoknyában megy hanem aki megszól másokat emiatt, közben meg bűnös életet él.

(És még mielőtt megkapnám.... sosem járok templomba, nem álszenteskedem....)

2011. aug. 10. 15:17
 13/24 anonim ***** válasza:
8%

Attól hogy még egypáran ugy öltözködnek h kinn van mindenük, nem kell követned őket, lejáratnád magad.

Akik vallásosak ahogy én is megsértenéd őket...

2011. aug. 10. 16:00
 14/24 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan mehetsz :)foleg ha szovetnadrag :) fel lehet oltozni elegantosan templomba is rovidgatyaval is.
2011. aug. 10. 16:54
 15/24 anonim ***** válasza:
32%
... amúgy ki szokott lenni rakva egy tábla a templom bejáratánál, hogy hogy lehet bemenni... de mindegy... olaszországban páros lábbal rúgnának ki minden templomból ha így mennél be. amúgy meg felesleges kérdést feltenni ha nem fogadod el a választ.. sőt vegyél fel hozzá még egy k.urvás platformot is meg egy kivágott felsőt ;)
2011. aug. 10. 16:57
 16/24 A kérdező kommentje:
16:57-de marha vagy!! Nincs kiirva semmi, mivel nem Olaszorszagban elek.... Videki vagyok, mindenki ugy oltozik fel, ahogy tud/akar
2011. aug. 10. 16:59
 17/24 anonim ***** válasza:
49%

ma 15:17

Aki eljár templomba, mert ő hívő, de úgy öltözik fel, hogy mindene kint van, az igenis álszent. Én nem járok templomba, nme is vagyok hívő, de ha mégis úgy adódik, hogy bemegyek egybe, akkor úgy öltözöm fel, ahogy kell. Ergo nincs kint semmim.

2011. aug. 10. 17:11
 18/24 anonim ***** válasza:
15:17 Istent valóban nem zavarja önmagában a meztelenséged, hiszen ő már látott meztelenül, az viszont már igen, ha nem tiszteled meg az ő képviselőit és az ő házát azzal, hogy szolídan öltözködsz. Az embereknek öltözködünk, ezt el kell fogadni, és ha elmész egy közösségbe, akkor illik felvenni a közösség szokásait. Ilyen baromi egyszerű a szociális együttélés.
2011. aug. 10. 19:48
 19/24 A kérdező kommentje:
Tudjatok erdekes, hogy mindenki ennyire fennakad egy feher rovidnadragon, nalunk a ferfiak farmernadragba, nehanyan rozsaszin ingbe jarnak, megse szol senki semmit.
2011. aug. 10. 19:56
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy olvastam először, hogy tamponban:D Szerintem nyugodtan vedd fel, bár igaz, lehet, hogy majd páran sandán néznek. Nem tudom, én nem járok templomba, lehet, hogy tényleg nem illik, de végül is nyár van, meg az, hogy hivő vagy-e vagy sem, az sem múlik azon, hogy egyszer rövidnadrágban mentél templomba. Szerintem:D
2011. aug. 10. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!