Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol vesztek bugyit mostanában?...

Hol vesztek bugyit mostanában? Biztos az én igényeim túl nagyok.

Figyelt kérdés
Egyszerű, pamut slip vagy franciabugyit szeretnék, olcsón. Eddig kínaiban vettem ilyesmit, mert pár száz forintnál többet nem tudok ilyesmire szánni (és nem is szeretnék), de mostanában borzalmas, vékony, rossz anyagú bugyik vannak, gagyi tehenekkel, pandákkal, stb. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy a kínálattal van baj? :( Ti hol vesztek ilyesmit, és mennyiért?
2011. aug. 9. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát a tescoba vettem nem olyan régen ilyen francia bugyi csomagot jó pamut az biztos 4-5 egy csomag 1400 ft.-ért .. am énis itt a helybéli kinaiba vásárlok bugyit..de hát nem a legjobb minőségű az biztos. :/
2011. aug. 9. 20:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is kínaiban vásárolok bugyikat,tangákat. Nekem egyáltalán nem tetszenek,méretben se jók,nagyon idétlen mintákkal és kényelmetlenek.:S Piacon szép bugyikat szoktam venni,300-500 ft-ért.
2011. aug. 9. 20:20
 3/6 A kérdező kommentje:

Akkor legalább nem vagyok ezzel egyedül. :D Teszkóban én is néztem, de a méretemben sem volt, meg annyira nem is fogott meg, de már az lesz. :/

Piacon még nem néztem, majd ha pesten járok vagy kezdődik a suli, szétnézek valahol ott is, hátha. :D

2011. aug. 9. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Keresztanyumék járnak Ukrajnába és onnan szoktak hozni..:D
2011. aug. 9. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
néha máskásabb boltból ha nagyon megtetszik valami. de mostanában inkább kínaiból
2011. aug. 9. 20:42
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát sajnos Ukrajna felé nincs senki, aki hozna nekem. xD De ezt is felírom.

Márkás... lassan ott tart az ember, hogy kénytelen megvenni, de őszintén szólva 1000 forintnál többet nem adnék ki egy bugyira, akármennyire is tetszene. :D

Köszi a válaszokat!

2011. aug. 10. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!