Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipőt hordhatnék...

Milyen cipőt hordhatnék ősszel, ami elegáns?

Figyelt kérdés

Régen a dzseki-sportcipő párost szerettem, kényelmes volt. Mióta egyetemre járok, azonban szeretek inkább elegánsabban öltözködni, télen a szövetkabát-bokacsizma párosítás oké, nyáron valami laza felső, rövidnadrág és szandál, azonban tavasszal és ősszel gondban vagyok. Tavaszra ballonkabátot vettem, amihez egy ideig a csizmát hordtam, azonban ahogy egyre melegebb lett, kezdett vicces lenni a csizma. Aztán átváltottam topánkára, de ez is kissé érdekes volt. Mi lehet olyan köztes cipő, ami még takar is eléggé a hidegben, azonban nem csizma, nem hosszú a szára, mégis elegáns? Régen a sportcipővel nem volt gondom, a régi dzsekiimhez tökéletesen passzolt, azonban a ballonkabáthoz hülyén néz ki, ahhoz valami elegáns cipő kell. Mi lenne olyan cipő, ami ehhez megfelel?

Két tippem lenne, de egyik sem a legjobb:

[link]

[link]

A felsőn túl nagy a lyuk, egy szűkebb szárú nadrágnál kilátszik a zokni. Az alsó megint érdekes. :D

2011. aug. 9. 19:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:39

ez nagyon szééép

2011. aug. 10. 16:39
 12/13 anonim ***** válasza:
tegnapi 20:39-es vagyok.:) én egy turkálóban vettem még két éve egy fekete dzsekimet, 1500 ft volt, mindenki dicsérte (pedig szerintem átlagos:)) és nem is ment tönkre azóta még a cipzárja sem:'D úgyhogy szerintem egy 'minőségibb' turkáló féleségben is megnézhetsz egy jó kabit, hátha találsz valamit.. :) a turkálókról nekem mindig az jut eszembe amúgy, hogy kevés jó cucc van ott, de ami jó, azért érdemes bemenni :'D 15/L
2011. aug. 10. 19:30
 13/13 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

21.15-ös linkje nagyon szép,ezt én is akartam javasolni,de tényleg kimerítő naponta ilyenben szaladozni,főleg ha pl esős az idő.Esetleg ilyesmi csak kevésbé magas sarokkal...

2011. aug. 11. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!