Józsefvárosi piacról egy-két infó?
Figyelt kérdés
Olvastam már itt ezt-azt róla. Tudom, hogy ruhát nem nagyon lehet ott próbálni. Azt is olvastam, hogy vannak olcsó, de jó minőségű ruhák is csak kikel fogni őket. A kérdésem az, hogy ezek márkás ruhák? Vagy ugyanolyan, mint pl. az Ázsia centerben? És mikor érdemes odamenni? Mármint mikor van a legtöbb áru?2011. aug. 9. 17:58
1/1 anonim válasza:
szerintem bármelyik nap mehetsz oda, mindig van bőven árus kint.
És hát van 1-2 "márkabolt" szerűség(szerintem hamisak),de ezenkívül ugyanolyan mint az Ázsia Center,bár szerintem sokkal jobb ruhák vannak, jobban lehet alkudni is.
Próbálni tényleg van ahol nem lehet,de többnyire azért megoldják.
Én kivétel nélkül mindig voltam úgy,hogy éppen beakarták zárni a boltot ezért nagyon nagyon olcsón voltak dolgok.(tehát egy gyönyörű estélyit 800ért vettem meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!