Parfüm a Józsefvárosi piacról? Eredeti lehet?
megse próbáld. én egyszer rendesen befürödtem. 990ért vettem szintén, zárt csomagolásban volt, eredeti üvegben, a minta amit adott szagolni az persze egy másik volt, az enyémet nem bontotta ki, az eredeti volt. aztán megvettem, kibontottam, megszagoltam és majdelájultam. szabályosan tequila illata volt. köze nemvolt a parfümhöz. borzasztó volt.
egy barátnőm is hasonlóan járt, szintén a józsefvárosi piacon, eredeti csomagolás, bontatlan parfümöt vett. hugo boss-t. csak mikor kibontotta, a benne lébő üvegre hugo boos volt írva, és szintén vmi alkohol szaga van, de ezmost a vodkára hajazott inkább, nem tekilára.
úgyhogy eszedbe ne jusson, messze kerüld el ezeket.
ha olcsón akarsz parfümhöz jutni, a 14es villamos vonalán régebben volt egy kisebb piac, a vasas pálya mellett. azt lebontották, de annak a közelében van egy kis kozmetikai bolt, egy kínaié, na és ő ott árul parfümöket. azok eredetiek, és olcsók. igaz nem 990, de mondjuk egy 15 ezres parfümöt megkapsz 7 ezerért. vagy egy 6ezreset 3 körül.
józsefvárosit nagy ívben kerüld el az összes rohadt kínaival együtt.
én egyszer vettem ott parfümt az eredeti ár negyedéért =)
más kinézetű üvegben volt,nem hiszem h eredeti lett volna...de az illata ugyanolyan volt,mondjuk nem volt olyan tartós mint az eredET parfümé..Ennyi volt a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!