Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vélemény? Hogy áll ez a ruha?...

Vélemény? Hogy áll ez a ruha? Felvennétek? (Kép) Köszcsii

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 9. 17:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%
szerintem nagyon jól áll a ruha és én fel is venném
2011. aug. 9. 18:24
 12/23 anonim ***** válasza:
Neked jól áll,de nekem nem tetszik maga a ruha.És a melltartópánt ne lógjon ki :)
2011. aug. 9. 18:32
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem igazán tetszik. Az anyag és a szabás sem a legjobb számodra. Ha felveszed a szilikonpántot mindenképp hanyagold - csúnya.
2011. aug. 9. 19:15
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a párducminta ruhákat szóval már alapból nem,de ha pl. egyszínű lenne pl. egy fekete és piros masnival akkor még úgy fel.Amúgy szerintem nem olyan rossz,láttam már rosszabbat is :D
2011. aug. 9. 19:24
 15/23 anonim ***** válasza:

Ez a válasz 57%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:50

Nem tartom reálisnak,hiszen igen is nem áll jól neki ez a ruha,mint egy zsák krumpli! Szerintem előnyösebb lenne egy fűzős alkalmiruha!

2011. aug. 9. 19:25
 16/23 anonim ***** válasza:

Csini ruha, bár ha valami kiöltözős helyre mennék sztem másikat választanék.Szépnek szép csak nem tudom.

A cipő nem illik hozzá és inkább pánt nélküli melltartóval vedd fel mert ez a szilikonpántos megoldás már elég gáz.

Amugy jól áll.

Hova akarod felvenni?

18/L

( nem olvastam el a válaszokat ugyhogy lehet már más leírtam amit én)

2011. aug. 9. 19:31
 17/23 anonim ***** válasza:

Jól áll, mint pasi ezt mondom. Aztán a nők lehet meg tudják magyarázni, miért nem áll jól, de nem az a lényeg :)

Felvenném, ha rámjönne, már csak a vicc kedvéért is, ahogy a szőrös mellkasom kilógna belőle :D

2011. aug. 9. 19:55
 18/23 anonim ***** válasza:

a minta nem tetszik, a masni kifejezetten aranyos. a ruha jól áll. én azért nem venném fel, nekem nem állna jól.

szivcsi puszcsi :D

2011. aug. 9. 20:29
 19/23 anonim ***** válasza:
woow! nem rossz, sőt, nagyon jó! és nem is áll rosszul. meg tudod mondani, hol vetted? :)
2011. aug. 9. 21:27
 20/23 A kérdező kommentje:

Anyumnak lesz osztálytalálkozója Ukrajnában,és én megyek vele,mert vihet egy személyt!

Nem azzal a cipellővel gondoltam felvenni.

Köszönöm a melltartó tanácsokat:)

2011. aug. 9. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!