Semmi bajon nincsen a kínai ruhákkal. az a lényeg hogy tetszik-e vagy nem . és elég hosszú ideig is bírják. Szerintetek ez milyen hogy nekem ez a véleményem? nektek is ez a véleményetek? vagy ha nem/igen írjátok le!
2011. aug. 9. 16:46
1/7 anonim válasza:
az a véleményem,hogy nekem is ez a véleményem :D
2011. aug. 9. 16:50
2/7 anonim válasza:
egyetértek :)
2011. aug. 9. 16:51
3/7 anonim válasza:
nekem is az a véleményem mint neked és mint az első válaszolónak :)
csak lassan már a kínai se éri meg, pár hete voltam kínai áruházban, és csak lestem milyen árak vannak, aztán körbenéztem takkoban, new yorkerben, és több olyan ruhát láttam ami tetszik, amolyan "megvenném" féle, de a "márkásabbak" még így is olcsóbbak voltak mint a kínai pedig egyik se volt akciós.
Nadrágot se tudok már kínaiba venni mert csak vagy nagyon mini vagy nagyon nagy méretek vannak, én meg a kettő között vagyok, és sose találok olyat ami tetszik és jó lenne. Akkor már inkább keresek egy márkás voltot ahol akciós és ott veszek :S
2011. aug. 9. 16:54
4/7 anonim válasza:
Kínai és kínai között is van nyilván különbség, bár nem megyek be vásárolni. De látom a lányokon a csupaflitter, csupaminta csillogó- villogó förtelmeket, amiket szinte biztos hogy kínaiban vettek... És nyilván vannak pofás darabok is amiken nem látszik.
Én inkább megyek Pimkie-be, Tally Weijlbe, Zaraba mint kínaiba....
2011. aug. 9. 17:14
5/7 anonim válasza:
Hát én az utóbbi években semmi olyat nem találtam, ami meg is érte volna, ami meg árban nincs ott, mint egy jó termék, jó szabással, az nejlon, csillámos, flitteres, félreszabott rettenet. De ha te találsz neked valót, a te dolgod. :D Én igazából kínaiban max bugyit, zoknit, tréninggatyát veszek.
2011. aug. 9. 17:38
6/7 anonim válasza:
nekem személy szerint nincs semmi bajom a kínai ruhákkal, mivel sok ruhám van, ezért az a néhány kínai viszonylag sokáig is bírja, hiszen csak párszor van rajtam. ha így gondolod azzal nincsen semmi baj, ott is ki lehet fogni jó cuccokat, de árban főleg nyáron szinte ugyanolyan a H&M például és ott sokkal jobb és minőségibb cuccok vannak. ízlések és pofonok
2011. aug. 9. 18:30
7/7 anonim válasza:
Véleményem szerint a kínaiban max cipőt éri meg venni, mást nem igazán... Bár azoknak az ára is eléggé felfele kezd kúszni... sokkal szívesebben megyek turkálóba ruhát venni mint kínaiba. A kínais felső két mosás után úgy néz ki, mint amit 1000x mostak.. undorító, frászt kapok a bolyhoktól. A NewYorkeres felsőkkel is ez a gond, persze ott van olyan ami más anyagból van. Az igazi angol márkák legalább minőségiek. Szívesebben fizetek többet egy hazsnált minőségiért mint egy új sz×rért... de ez csak az én véleményem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!