Szerintetek milyen Ashley Tisdale stílusa?
Arra lennék kíváncsi, hogy nektek tetszik, ahogy Ashley Tisdale öltözködik? Íme pár kép, hogy tudjatok véleményt mondani:
Nekem például nagyon tetszik a stílusa, mindig követi a divatot és mindig mindenből a legdrágábbat veszi.
Itt van még pár kép, az edzésről ment haza mindegyiken. Szerintem még az edzőruhája is nagyon csinos.
Várom a véleményeket, jókat és rosszakat is. :)
Én mindig is bírtam, annak ellenére,hogy a high school musical nem az én stílusom! xD
De a csajt bírom,sztem szép lány,a stílusa is tetszik! :)
"Nekem például nagyon tetszik a stílusa, mindig követi a divatot és mindig mindenből a legdrágábbat veszi."
akkor te is egy ilyen apuci kedvence HP vagy,akinek mindenből a legdrágább kell...
amúgy egyetértek az elsővel...
Ez mű??? Meg plázap*csa?
Utolsó, hát te nagyon h*lye vagy.
Még magassarkút se nagyon látok rajta, sok sminket vagy póthajat, műmellet meg még úgyse.
Akkor mégis mi a mű rajta, de őszintén? Farmernadrág, válltáska meg top? Vagy mi? xd
"akkor te is egy ilyen apuci kedvence HP vagy,akinek mindenből a legdrágább kell...
amúgy egyetértek az elsővel.."
Nem, nem vagyok az. Viszont sokszor arra vágyom, hogy a drágábbakat vegyem, mert pl. az minőségi és tovább tart. De mégsem azt veszem, mert magamnak keresem a pénzt a ruhára, ahogy Ashley is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!