Rövidebb, vaskosabb lábú lányoknak nem áll jól a csőnaci?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, csak van rajtam némi felesleg, és alacsony vagyok.
Szerintetek milyen nadrág lenne a legelőnyösebb? Egyenes szárú? Trapéz már nem divat és nem is tetszik.
Csőnacit inkább kerüljem? Vagy esetleg magassarkúval tudnám felvenni, ami optikailag nyújtja a lábakat?
2011. aug. 7. 18:52
2/7 anonim válasza:
szerintem az egyenes szárú jö ötlet, az nem tapad annyira rá az ember lábára...persze te látod, de a csőnaci is lehet jó, ott is lehet válogatni a színek között pl.
3/7 anonim válasza:
Ha nem túlságosan présel össze, akkor teljesen jó, de a derékrésszel hibázhatsz a legnagyobbat.
Egyik duckóbb ismerősöm előszeretettel hordja, de úgy néz ki benne, mint akit beletöltöttek a gatyába, mintha két rúd kolbász lenne. Ráadásul inkább csípőig érnek neki ezek a gatyák és hadnemondjam, hogy milyen....
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:))
Nem, sosem veszek olyan szűk derekút, ami kinyom minden plusz súlyt.
2011. aug. 7. 19:33
5/7 anonim válasza:
A csőgatyát csak p*csák hordják...
6/7 anonim válasza:
sztem egyenesszárút válassz magasabb sarkú cipővel.
7/7 anonim válasza:
Nem értem miért mondjátok,hogy csak vékonyaknak áll jól. Én vékony vagyok és szerintem totál gázul áll. Viszont van egy lány ismim,aki combos és pici is. Nagyon jól áll neki,de csak is magassarkúval!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!