Gáz ha utcára viselek fűzőt? Szerintetek milyen nadrág illene hozzá a mindennapokra? És ha egy kicsit teltebb alkatom van (azért mert alacsony vagyok) arra van valami pozitív/negatív hatással hogy fűzőt viselek?
Mivel még diák vagyok, és max öszöntdíjból tudok ilyesmire félretenni, ezért leárazva veszem őket, de a lénye,g hogy minőségi legyen. Műanyagosra nem dobálok ki pénzt.
Jó oldalak a corsets-uk.com, corset4you com (ezeken az akciókat érdemes nézni) és az extil. hu. Ilyen 15-20 ezerért szoktam őket venni. Most tartok hatnál, de már gyűjtöm egy ideje. Télen tervezek még beruházni egy-kettőre.
23/7: naponta 23 órában. A fűző persze módosítja az alakot, de állandó változást nem érünk el vele, ha nem viseljük egyfolytában. Tehát amíg rajtad van, teszem azt, napi 6-8 órát, karcsúbb leszel, és egy pár kilót fogyhatsz is, mert nem tudsz annyit enni. De amint leveszed az alakod félórán belül visszaáll a normálisra, és nagy valószínűséggel az ember meg is eszi azt a mennyiséget, amit fűzőben nem tudott. Mondjuk én nem, mert alapjáraton kisétkű vagyok, de a teltebb ismerőseim erről nyilatkoztak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!