Tetszik? Megvegyem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
2011. aug. 5. 18:16
1/10 anonim válasza:
nekem nem tetszik,de te fogod hordani és ha neked tetszik akkor vedd meg
2/10 anonim válasza:
Nem nekünk kell tetszenie, hanem neked. Ha tetszik, akkor vedd meg.
4/10 anonim válasza:
kifejezetten tetszenek ezek a trikinik szinte minden alakhoz jól állnak ( persze egy bizonyos határértéken belül) ,de igazuk van az előttem szólóknak neked kell tetszenie nem nekünk ,bár az is igaz hogy az ember a ruhát nem csak saját maga miatt hordja.
üdv
18/F
5/10 anonim válasza:
Nekem kicsit ízléstelen :// Nem szép a színe.
6/10 anonim válasza:
a színe borzalmasan ronda de a fazonja jó :)
7/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a színe és a fazonja is. :D
8/10 anonim válasza:
Nem tetszik. Hülyeség az a csík ott középen... Semmi értelme nincs.
10/10 anonim válasza:
Piacos hatású a szegecsekkel (amik majd szépen foltokban lepotyognak róla......)
Mellesleg augusztusban nem vennék 4500 Ft+ postáért bikinit.... szezon vége van, leárazásokkal.... vagy ezt a 1 hónapot kihúznám az eddigi bikiniben, tekintve hogy a nagy meleg már nem nagyon jön vissza sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!