Magasabb derekú farmer. Vélemények?
Az ilyen klasszikus magasderékra gondolok... Felvennétek?
(Csak érdekel a véleményetek, kíváncsi vagyok. Nekem tetszik és a nadrágot már megvettem :))
Hozzáteszem, nem tizenéves vagyok hanem elmúltam 24 :))
Szia én felvenném. Meguntam a csípőnadrágokat, pedig sose voltam az a visszafogottan öltözködő ember. Régen elég alterosan öltözködtem. A bajom a csípőnadrágokkal, hogy folyton lecsúszik, kinn a fél seggem és hát ez se nem szép se nem egészséges. Nem érdekel ki mit mondd én magas derekú nadrágot hordok mert fázik a derekam meg mindenem ami kilóg. Ez van. Lehet, hogy a buta libák megnéznek emiatt, de nekem fontosabb az egészségem no meg nem is szeretnék úgy kinézni mint egy egyszer használatos r*banc. (Persze ez nem egy csípőnadrág felvételére vonatkozik) Nem öltözök úgy mint egy nagymama. Ízlésesen öltözködöm és nagyon kényelmes a hagyományos derekú nadrág. Szeretem és kész.
Ó kicsit elragadtattam magam, hosszú lett a válasz. Remélem tudtam segíteni és remélem senki olyan nem veszi magára akinek nem kéne.
Ha a köldök alá ér kb. 5 centivel, akkor még én is felvenném, de én is inkább azokért és az egészen magas derékért vagyok oda.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!