Szerintetek ez így cink? :D
Holnap megyek koncertre, ez ilyen pop-rock-visual kei dolog lesz, és hát nem tudom, hogy fel merjem-e venni a felsőt, amit akartam, mert hosszúujjú és fekete, viszont vékony, és a nyaka széles, kb az egész vállam látszik.
Egyébként is valami feketét szeretnék, mert kedvelem a gót stílust, csak most nem tudom, hogy núbdolog-e, meg lehet, hogy meg fogok dögleni a melegben... bár éjszaka talán elég hűvös lesz hozzá.
Na igen, és valami sötétebb farmert + fekete cipőt vennék még fel.
Átmenetifém. Vegyjele Zn.
Ha bent lesz a koncert akkor megdöglesz majd a melegben, elég egy póló, még néha az is meleg ha ugrál az ember a tömegben:)
Gackt koncert?
Azaz. Köszi! (:
Egyébként a SYMA fedett, ugye?
Jaj, köszi, rendesek vagytok. : )
Egyébként szerintem hátrébb fogok állni, mert elől a tömegnyomor övezetben nem sokat látnék, alacsony vagyok, úgyhogy azt hiszem, a ruhám biztonságban lesz. :D A söröspoharak se igen fognak repkedni a fejünk felett, mert a közönség nagy részét tinisunának tippelném. :D
Igen, a Syma fedett.
Este valóban hűvösebb van, de bent meleg lesz. Topban mennék meg hosszúnadrágban a helyedben, a koncerten úgy is meg fogsz sülni.
Kösziköszi.
Kib@szott jó volt. *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!