Mi a véleményetek a new yorkeres ruhákról? Smylis fiu polók ilyesmik nekem szinte az összes ruhám new yorkeres és az áral is a minöségel is elégedett vagyok 19/F
Én 14 ezerért vettem Zara farmer, pár hónapra rá 3000 Ft volt.... viszont nem volt már méret belőle... így hiába vettem volna ennyiért (is) nem volt méret csak nagyon pici (34 es) meg nagyon nagy (44 es).
Az üzlet meg kiszórja a maradék cuccokat fillérekért....
Az hogy Te 7000ért veszed meg szíved joga, de ne az legyen a hibás, aki 3000-re leárazva veszi meg.... ennyire ne legyél irigy :)
A NY- es cuccokért amúgy is minőségileg a leárazott ár a reálisabb nem az eredeti ár....
New Yorkerbe én csak és kizárólag akkor megyek ha leárazások vannak. Vettem pl tavaly egy térdnacit 1500Ft.ért ami eredetileg 5e ft körül lehetett. Egyszer felvettem, kimostam és kidobtam mert kinyúlott. Nem voltam elkeseredve mert olcsó volt...de ha drágán vettem vna...:)
A női ruhák minősége romlik, vékony, nyúlós anyagok..de én úgy látom a férfi osztály még egész rendben van...ott is csak az árral van a probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!