Kixy93 kérdése:
Szerintetek az gáz ha olyan pólót veszek fel a leggings nacihoz, ami nem takarja el a seggem? Az gáz ha ki van belőle? :O
Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 16:20
21/32 anonim válasza:
Nagyon gáz ha kivan a segged...nekem szószerint iundorító látni ahogy bevág a cicanaci...pl olvasd el ebben a linkben azt a bekezdést h "Amikor hosszú a cicanadrág" [link]
22/32 anonim válasza:
dede, csak ne akadj ki, mert mások szerintem félreértették a kérdést. Itt csak segíteni próbálnak, legközelebb linkelj előre, ha hasonlót kérdezel és nem lesz para :)
23/32 A kérdező kommentje:
jójó, nem akadtam ki :)
2011. aug. 2. 16:57
24/32 anonim válasza:
Gáz. Undorító. Ez már annyira lejárt téma, tanuljatok már meg öltözködni magyar lányok!
25/32 anonim válasza:
?? Szerintem egyáltalán nem rossz! Ha vékony vagy, és jól mutat rajtad akkor miért ne??
26/32 anonim válasza:
Nekem tetszenek a cicanacis lányok,ha rövidebb felsővel akarod hordani,ahhoz tényleg jó alak kell meg formás popsi.Az hogy öltözködésben mi a gáz,szubjektív. Valakinek tetszik valami, valakinek nem.
27/32 ívy1 válasza:
Nem az ha megvan hozzá az alakod meg egy kis merészség,tegnap láttam így egy csajt világos krém színü cicanaci volt rajta nagyon jól nézett ki,persze irigylésre méltó popsija volt.
28/32 anonim válasza:
Első vagyok: próbáltam megütni a szintedet, de látom nem sikerült. Sajnálom, ennél tovább nem tudok süllyedni a te kedvedért se. :)
29/32 A kérdező kommentje:
Utolsó, szerintem magasabbon vagyok, mint a te túlszárnyalhatatlan szinted! ;)
2011. aug. 6. 14:37
30/32 anonim válasza:
bocsi, nekem sem tetszik... de az szerintem jól állna, ha mondjuk egy rövidebb szoknyát húznál hozzá...hm?Az sokkal nőiesebb, és nem közönséges:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!