Mi a véleményed ezekről a ruhákról?
Figyelt kérdés
Főként nadrágok. Ugyanilyen fazon (bő ülep) farmeranyagból nem tetszik, de ezek a vászon(?)nadrágok szépek szerintem. :)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link] (ez kifejezetten tetszik *-*)
7. [link] (ennek a mintája a legjobb szerintem)
8. [link] (ez kicsit melegítőnaci, de szerintem szép, csak már túl bő az ülepe :) )
9. [link]
10. [link] (ezen a duplasoros gombok nagyon aranyosak:) )
Ennyi. :) Neked melyik tetszik, melyik nem? Márha tetszik valamelyik. :D
16L
2011. aug. 2. 15:26
11/16 anonim válasza:
Úristen, nekem mindegyik tetszik. Csak sajnos nekem nem állnak jól az ilyen bővebb ülepű gatyák, mert rövid a lábam. De abba a pink masnis sortba beleszerettem, van egy ugyanilyen színű ingem, ugyanígy egy masni van a nyakánál, de ez nadrágban! Meseszép :)
12/16 anonim válasza:
Óóó, nagyon tetszik mind, gyönyörűek! Ha ilyesmi stílusod van, akkor le a kalappal :))
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem is rövidke lábaim vannak, de sebaj. :D Nevezhetem a stílusomnak, ha még nincsenek ilyen ruháim? :D Mondjuk ma voltam vásárolni barátnőmmel, és vettem egy olyasmi hosszúnadrágot, mint az első, de kicsit világosabb, szürkésebb színben, de azt még nem hordhatom, mert meleg van, és én amúgy is rosszul viselem a forróságot. De majd ősszel... Az övrészébe én is kendőt teszek, meg majd hozzáillő felsővel hordom. De jó lesz. :) Szerintem is tutin néznek ki, és köszönöm a dicséretet. :D Előtted is le a kalappal, jó szemed van. :)
2011. aug. 4. 22:38
15/16 anonim válasza:
Nevezheted a stílusodnak, persze! Ha ilyesmit szeretnél hordani, de még nincs lehetőséged megvenni, attól még ez vagy te! :)
16/16 A kérdező kommentje:
Az, hogy szerinted "szar", nem a ruhát minősíti. :P
Akkor igen, ilyen a stílusom. :)
2011. aug. 9. 02:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!