Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz ez a nadrág?

Nagyon gáz ez a nadrág?

Figyelt kérdés

Megvettem mert nagyon tetszett, de folyton azt mondták hogy olyan mintha most szabadultam volna a börtönből xD

[link]

2009. ápr. 7. 22:01
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Kábé :D Vagy, mint 1 pizsama :P

De, ha jól áll akkor az tök mindegy, hogy néz ki lényeg, hogy neked tetszen :P De nem is gáz szerintem.. :)

2009. ápr. 7. 22:03
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen a pizsamám, szerintem másnak nem igen jó :D De komolyan... hát te tudod.
2009. ápr. 7. 22:22
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem is rabgatyára emlékeztet, én biztos nem venném fel.

de ha neked tetszik ne foglalkozz mással.

2009. ápr. 7. 22:23
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik :)
2009. ápr. 7. 22:28
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon menő! Hord bátran és ne foglalkozz más véleményével. Minek hordjon az ember tömegcuccot?
2009. ápr. 7. 22:30
 6/28 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

látom mindenkinek más a véleménye, bár sztm ez a legtöbb cuccnál így van..:D

2009. ápr. 7. 22:31
 7/28 anonim válasza:
100%
Elég furi:S de ha neked tetszik, és bejön, akkor ne foglalkozz senkivel!!!aza lényeg hogy jól érezd magad benne, és kész!!!;)
2009. ápr. 8. 08:45
 8/28 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem klassz, ne foglalkozz másokkal. Úgy látom jól is áll rajtad, úgyhogy biztosan megnéznek majd páran. Hordd valami egyszínű felsővel, mert nem biztos, hogy egy mintás felsővel nem nézne ki idiótán.
2009. ápr. 8. 10:36
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom nekem az első gondolatom az volt, hogy tengerész gatya. Mármint hogy tengerész stílusú, ami nyáron nagyon divatos szokott lenni. Így a kép alapján kék csíkosnak látom, szerintem egy kék vagy fehér pólóval nagyon divatos. Talán elég fiatal vagy még meg az ismerőseid is és ezért mondják, hogy rabgatyó.
2009. ápr. 8. 13:04
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl kifejezetten tetszik :P főleg sötét cipővel és felsővel tudom elképzelni :] én szívesen hordanám :]
2009. ápr. 8. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!