Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az acélbetétes bakancs jó...

Teakwonchuck kérdése:

Az acélbetétes bakancs jó télen a hóban is?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Legalább 2 zoknit vegyél fel olyankor. Nekem le szokott fagyni a lábam benne.
2011. júl. 31. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:
natürlich! amúgy melyik márka?:d
2011. júl. 31. 12:08
 3/6 A kérdező kommentje:
STEEL
2011. júl. 31. 12:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem Steel baksim volt/van, jól bírta teleket :] D kell hozzá a vastagabb zokni.
2011. júl. 31. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha arra kell, hogy ne ázzon be, akkor remek. Ha arra, hogy melegen tartsa a lábad, akkor kevéssé, mert az acél ugye átveszi a környezete hőmérsékletét. De 2 vastag zoknival valóban kellemes.

Amit tudok még javasolni, hogy én télen úgy szoktam hordani, hogy este szépen rárakom a radiátorra/alá a bakancsot, aztán reggel még fűt 1-2 órán át :D:D:D

2011. júl. 31. 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem Ironside bakancsom van, de egy vékony zoknival se fagyott le soha a lábam, hozzá kell tenni hogy kicsit nagyobb a bakancs mint a lábam, így nem mindig ér hozzá az orrához a lábujjam.

Üdv

2011. júl. 31. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!