Hogy kell ezt hordani hidegben?
Figyelt kérdés
Erre hogy veszek pulóvert, ha fázok? Vagy kabátot? Vagy nem is kell rá venni semmit, hanem inkább ne hordjam, ha rossz az idő?
Milyen pulóverekkel/kabátokkal áll ez jól?
2011. júl. 30. 19:18
1/7 anonim válasza:
vegyél hozzá poncsóót ! :) nekem nagyon bejönnek. :d
2/7 anonim válasza:
Szerintem ezt inkább tavasszal hord, melegebb időbe amikor nem kell hozzá semmi.
3/7 A kérdező kommentje:
igazából nincs ilyen ruhám, csak nagyon tetszik, és gondolkozom, hogy van-e értelme így őszre megvenni... szerintetek?
2011. aug. 1. 10:06
4/7 anonim válasza:
Sztem nyugodtan megveheted őszre is. Én pl. 3/4-es vagy hosszú ujjú pl. fekete felsőt vennék alá. A réteges öltözködés nagyon fontos egy hűvösebb napon, és nyáron akár így simán is hordhatnád. Nekem is nagyon tetszenek az ilyen felsők :D
pl. egy ilyen felsőt alá: [link]
19/L
5/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm 19L, sokat segítettél :)
2011. aug. 1. 10:36
6/7 anonim válasza:
Szerintem simán vehetsz rá kardigánt, kabátot. Miért is ne vehetnél? Én megvenném :)
7/7 anonim válasza:
nagyon szívesen, örülök hogy segíthettem (:
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!