Milyen táskát és cipőt ajánlanátok ehhez a ruhához?
Figyelt kérdés
esküvőről van szó, úgy tudom fedetlen vállal nem illik bemenni a templomba, valami felsőt vegyek fel?
még hozzátenném hogy duci vagyok, ezt vegyétek figyelembe..
2011. júl. 29. 13:55
1/7 anonim válasza:
Hány éves vagy?Mert ha 20 alatt akkor ebbe semmikép se menj ha mégis erre vetemednél akkor fekete magassarkú cipőt és ugynilyen táskát ajánlanék:).
2/7 anonim válasza:
Én biztos nem venném fel ezt a ruhát esküvőre. Ha "duci" lennék, akkor pedig max hálóingnek használnám.
3/7 A kérdező kommentje:
őszintén szólva énsem vagyok oda a ruháért..de sajnos nagy méretben elég nehéz szép ruhát találni..
sajnos nincs ló jó a szamár is alapon muszáj felvennem :(
2011. júl. 29. 14:10
4/7 anonim válasza:
Szerintem azért lehet találni nagy méretben is olyat, ami megfelel egy esküvőre. Kicsit sötét is, és úgy mondom, hogy a zöld a kedvenc színem.
5/7 anonim válasza:
szerintem egy piros magassarkú és egy sárga kis retikül aranyos lenne hozzá :)
6/7 anonim válasza:
Hogy ti mennyire bunkók vagytok... Jó lesz esküvőre. Igaz, a templomba nem illene ilyen ruciban menni, de ez egy esküvő :)
7/7 anonim válasza:
(Előző vagyok) Fekete magasaított sarkút vennék fel hozzá, vagy valami szép fekete topánkát és fekete táskát :) Velük meg ne foglalkozz, akik leszólnak. Én megértelek, mert én is duci vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!