Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tetszik ez a felső? És mivel...

Tetszik ez a felső? És mivel hordható (nadrág, szoknya, cipő)?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem. Szerintetek milyen, és mindennel össze'illik'?

Mondjuk gondoltam egy farmer csőnacival, +tenisz cipő, vagy farmerszoknya+ saru.

Szerintetek?

[link]

2011. júl. 29. 09:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tök átlagos felső szerintem és ha téged nem zavar h leír róla hogy kínai akkor okés. Farmerrel, farmer shorttal tökéletes. én szoknyát már nem vennék fel hozzá, esetleg ha egy farmermellényt is felveszel. cipő pedig minden jöhet szinte kivéve az elegánsakat.
2011. júl. 29. 14:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Csőnacival szerintem jó lenne vagy farmer rövidnardággal.Nekem tetszik a felső.
2011. nov. 20. 20:40
 13/14 anonim válasza:
Ez egy egyszerű fekete top,nem nagyon értem a kérdést,de farmerrel ink. sötét koptatottal vagy esetleg miniszoknával... amivel jól néz ki prókálkozz bátran melleslg nehogy azt hidd "duvatkirálynő" lennék csak sok magazint olvasok :PP
2012. márc. 9. 18:02
 14/14 anonim válasza:
sztem csőnaci(az mind1 h milyen színű) cicanadrág(a legjobb az lenne ha fehér lenne)cipő az mind1 h milyen csak a színe passzoljon össze vagy a nadrággal vagy a felsővel
2012. jún. 3. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!