Mi a véleményetek az ilyen nadrágokról? Melyik néz ki jobban?
Vannak ezek a kínaisak: [link]
és vannak amiket kézműves boltokban lehet venni: [link] (oké ezt most pont vaterán is, de a különbséget látni)
Érdekesség, hogy egyes városokban meg sem néznek benne, a második féle típust hordom, elég sok van belőle. Máshol meg pár kilóméterrel alrébb szinte csak ki nem esik az emberek szeme és úgy tesznek, mintha legalább lovagpáncélban járkálnák. A kínaisat meg természetesnek veszik.
Az első nem tetszik, mert olyan ócskának néz ki.
A második nagyon szép.
szerintem mindkettő nagyon szép.:)
nem tudod véletlenül, hogy olyant, amilyen az első képen van, hol lehetne szerezni? :))
Egyik sem tetszik,hiába divat..
Akkor inkább az első,mert a második elég gáz.
A második nagyon tetszik, imádom az ilyen gatyákat és szerintem nagyon szépek és stílusosak. Én is ezt hordom, és ócskább helyeken engem is megbámulnak, gondolom azt gondolják "ez meg felvett egy függönyt". Hát igen, ők nem sok fesztiválon jártak és nem is ismerik ezt a stílust.
Az elsőről egyből lerí, hogy kínai. Ki nem állhatom. Nagyon gagyi és nekem egyáltalán nem tetszik. Az ócskább helyeken meg ilyeneket árulnak, úgyhogy nekik ez a természetes.
18l
Undorítóak az ilyen típusú nadrágok!!
Én a leggingsekre szavazok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!