Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon átlátszik a fehér...

Nagyon átlátszik a fehér trikóm, mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy sima fehér basic trikóm,de nagyon átlátszik.Mármint,hogyha felveszek alá egy fehér melltartót,akkor látszik a melltartó.

Mit csináljak vele?

Nagyon ciki,ugye?:/

2011. júl. 24. 01:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy minden vidéki ízléstelen, hanem hogy ilyen viseletet csak falusi repedtsarkúaknál szoktam látni és ez utóbbiban bőven volt részem kollégimban.
2011. júl. 24. 13:24
 12/14 anonim ***** válasza:
71%

aúú... xD

Nem láttál még pesti embereket? A többségről nem azt mondanám, hogy ízlésesen öltözik.

Amúgy meg nem általánosítanék a helyedben, eléggé ostoba emberre vall. Szerintem vidéken és Pesten is vannak ilyenek és olyanok is.

De miért zavar téged annyira, hogy hogy öltözködöm? De végül is nyugodtan idegesítsd fel magad ezen.

2011. júl. 24. 13:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Történetesen budapesti vagyok, úgyhogy képzeld csak, láttam!

Lehet, hogy jobb környéken lakok, mert én nem szoktam ilyenekkel találkozni.

Azt meg hogy mi ízléses, szerintem nem te fogod megmondani, mert tudjuk te "pont lesz*rod" mit gondolnak rólad.

Én elmondtam a véleményemet, te kaptad fel a vizet, ami elég ellentmondásos, ahhoz képest, hogy nem érdekel mit gondolnak róla.

2011. júl. 24. 14:08
 14/14 anonim ***** válasza:
68%

Egyáltalán nem kaptam fel a vizet, és tényleg nem is érdekel, hogy mit gondolnak az öltözködésemről. Csak azt próbáltam megérteni, hogy miért vannak emberek, akik ennyire foglalkoznak ezzel.

Már írtam, hogy tisztában vagyok vele, hogy sokan ízléstelennek tartják a fekete melltartó fehér trikó párosítást. Nekem valamiért tetszik és kész. Ezen kívül más "bakit" nem szoktam elkövetni. De nehogy azt hidd, hogy minden nap ebben a párosításban járok...

2011. júl. 25. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!