Melyik cipő jobb ehhez az összeállításhoz? Egyáltalán elég jó lábaim vannak ahhoz, hogy miniszoknyát vegyek fel?
Első 3, vagy második 3 képen található cipő a jobb ehhez?
Egyértelműen tornacipő!!!!!! A másik cipőt hagyd meg ballagásra, oda jó lesz esetleg. Szerintem csinosabb, vagányabb és számomra nőiesebb is vagy tornacipőben!!!
Arról nem is beszélve, hogy anatómiailag se ajánlott a második cipő, ha csak nem akarsz görbe (kalapács)ujjakat pár év múlva!!!
Szia!
Teljesen jó mind a kettő, kérdés te melyikben érzed jól magad. Csini vagy a szoknyában is.Nyugodtan felveheted!
szerintem tornacipő,amúgy meg amelyikben jobban érzed magad
én általában azt veszek fel,ami a kezembe jön,de gondolom ez jórészt csak a fiúknál működőképes módszer:)
Manapság én űgy tudom inkább a cipősdoboz a trendi, csak ki kell találni mitől marad a lábadon. Az én lányom szigszalaggal oldotta meg.
Én inkább a hosszú szoknyát javasolnám, úgy látom mintha viszereseknek lemnnének a lábaid, meg fel is van dagadva, lehet meg kellene nézetni a körzeti dokival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!