Melyik cipő jobb ehhez az összeállításhoz? Egyáltalán elég jó lábaim vannak ahhoz, hogy miniszoknyát vegyek fel?
Első 3, vagy második 3 képen található cipő a jobb ehhez?
Elsőő :D
Szerintem az jobban néz ki (: Suliba meg főleg ^^
Buliba, vagy randira tuti, hogy a feketét venném fel, mert sokkal csinibb.
Viszont, ha suliba szeretnéd akkor jó a tornacipős is! Kényelmesebb összeállítás oda. :)
Mindkettő illik valahogy ehhez a kis szoknyához, és csinosan is áll rajtad. Én biztos, hogy csak a nőiesebb topánkával venném fel, de a kislánykákat:) gyakran látni tornacipőben. Nekem tetszenek amúgy, főleg, ha kis mosolygósak :)
Kérdezted, hogy nem "ri..ncos"-e, hogy ilyen rövid a szoknya. Én erre csak egy dolgot tudok neked mondani: nem a szoknya hosszúsága határozza meg azt, hogy mit gondolnak rólad, hanem a viselkedésed. Igen, rövid a szoknya, de az a lényeg, hogy tudd viselni! :)
(Off: klassz a telcsid!) :)
Tornacipős : ) Mivel suliba mész, ahol abszolút nincs szükséged magassarkúra, és kényelmesebb is a csuka.
Ha egy alkalomra mennél, akkor már ajánlott lenne a magassarkú.. ( megpersze más felső, de az most nem volt kérdés)
Igen szép lábacskáid vannak
Nem,nem túl rövid a szoknya
Ehhez az összeállításhoz,csak a fekete pipellő passzol,ha egy sorttal vennéd fel azt mondom,yo a tornacipő,de ilyen felső és ilyen szokyna mellé csak az alsó pipő dukál:))
Én a másodikra szavaznék, ha nem lenne elől nyitott, így inkább egyik sem. De mindenképpen valami nőiesebb darabot javaslok, kicsit sok már a tornacipős lányokból...
Amúgy az ennyire rövid szoknya nekem nem tetszik, de lehet valakinek bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!