Aranyszínű bikini. Divat?
már bocsi de számolni tudok és én vagyok a negyedik.-.-'
ha nem nekem jött akkor talán az időt írja oda legközelebb és ne egy számot...
nem olvastam el a többi választ.
okés akk bocsi, de akkor se értem miért kell felhúzni magad egy ismeretlenen...
A te hozzászólásodat akkor olvastam, mikor az én válaszom megjelent.Az első írta, hogy "Komolyan ennyire hülye vagy?"
Ja és igen-tényleg jól megmondtam, csak éppen nem neked, hanem neki.
Első vagyok. Én meg az olyan képmutató embereket nem szeretem, akik a divat szerint öltözködnek és nem aszerint, hogy mi tetszik nekik.
Aranyszínű bikini. Ha tetszik és jól áll, hát viseld, hidd el, senki sem fog leszólni a strandon, hogy "te nem is tudtad, hogy ez nem divat?".
Figyelj!Akkor ezt így írd le és elfogadom, mert ez így, válasz.Az, amit egyébként írtál az nem-mert, nem tudod, hogy miért kérdeztem.Rettenetes félreértésben élsz...ezért nem írtam a kérdésem mellé körítést, mert hosszú lett volna, meg nem az a lényeg.Nagyon hamar ítélsz, illetve nem gondolsz bele abba, hogy más oldalai is lehetnek dolgoknak (ebből ez jön le).Hidd el a divatot sem tizen-, sem huszonévesen, harminc éven felül meg pláne nem követem majomszerűen.Több okból:
-hülyeség lenne
-drága lenne
-röhejes lenne
Én már megvagyok a kis kialakult ízlésemmel.
Legyen elég annyi, hogy egy baráti társaságban kialakult kis vita generálta a kérdést.Ilyen egyszerű, de ezt nem akartam odaírni, mert minek.Ki hitte, hogy ez ennyire félreérthető?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!