Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aranyszínű bikini. Divat?

Aranyszínű bikini. Divat?

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 13:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Utolsó!!! Nem neked írta! Előbb gondolkozz, aztán legyen nagy a szád!
2011. júl. 23. 18:19
 12/18 anonim ***** válasza:

már bocsi de számolni tudok és én vagyok a negyedik.-.-'

ha nem nekem jött akkor talán az időt írja oda legközelebb és ne egy számot...

2011. júl. 23. 18:21
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem olvastál elég alaposan, mert én az első válaszolóhoz írtam a hosszú és kimerítő irományomat.Ő hülyézett le.A többieknek ment a zöld, mert érdemi választ adtak.Neked is ment a zöld-értettem, hogy gusztustalan, tehát neked nem tetszik, ergo nem divat...félreértettél.sajnálom...
2011. júl. 23. 18:21
 14/18 anonim ***** válasza:

nem olvastam el a többi választ.

okés akk bocsi, de akkor se értem miért kell felhúzni magad egy ismeretlenen...

2011. júl. 23. 18:24
 15/18 A kérdező kommentje:

A te hozzászólásodat akkor olvastam, mikor az én válaszom megjelent.Az első írta, hogy "Komolyan ennyire hülye vagy?"

Ja és igen-tényleg jól megmondtam, csak éppen nem neked, hanem neki.

2011. júl. 23. 18:24
 16/18 A kérdező kommentje:
ÓÓÓ, nem történt semmi.Nem húztam fel magam, csak nem értettem miért válaszolt ÍGY egy egyszerű kérdésre.Nem szeretem, ha valaki teljesen ismeretlenül hülyéz le valakit, úgy, hogy nem is volt muszáj válaszolni neki.Pont.Ennyi.
2011. júl. 23. 18:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Én meg az olyan képmutató embereket nem szeretem, akik a divat szerint öltözködnek és nem aszerint, hogy mi tetszik nekik.

Aranyszínű bikini. Ha tetszik és jól áll, hát viseld, hidd el, senki sem fog leszólni a strandon, hogy "te nem is tudtad, hogy ez nem divat?".

2011. júl. 23. 21:19
 18/18 A kérdező kommentje:

Figyelj!Akkor ezt így írd le és elfogadom, mert ez így, válasz.Az, amit egyébként írtál az nem-mert, nem tudod, hogy miért kérdeztem.Rettenetes félreértésben élsz...ezért nem írtam a kérdésem mellé körítést, mert hosszú lett volna, meg nem az a lényeg.Nagyon hamar ítélsz, illetve nem gondolsz bele abba, hogy más oldalai is lehetnek dolgoknak (ebből ez jön le).Hidd el a divatot sem tizen-, sem huszonévesen, harminc éven felül meg pláne nem követem majomszerűen.Több okból:

-hülyeség lenne

-drága lenne

-röhejes lenne

Én már megvagyok a kis kialakult ízlésemmel.

Legyen elég annyi, hogy egy baráti társaságban kialakult kis vita generálta a kérdést.Ilyen egyszerű, de ezt nem akartam odaírni, mert minek.Ki hitte, hogy ez ennyire félreérthető?!

2011. júl. 24. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!