Neketek mien hajstílusotok van?
Figyelt kérdés
mien hajat viseltek?2011. júl. 22. 12:46
2/16 anonim válasza:
Tépett, váll alá érő. Egyébként egyenes, festetlen barna a hajam.
3/16 anonim válasza:
Ja nekem is tépett és váll alá érő, bár most növesztem hogy mellig érjen. :D Amúgy festett vörös, féloldalas frufruval.
4/16 anonim válasza:
Háát érdekes:D
Felül rövid zselézve oldalt 9 milissel felvágva hátul meg hosszú.
18/F
5/16 anonim válasza:
Hátközépig érő hosszú, most a felső rétege ciklámenre van festve, az alja meg lilára. féloldalas frufrum van (nem szembelógós:D). Nagyjából egyenes hajam van sajna.
6/16 anonim válasza:
kb. mellig érő festett vörös (inkább piros :) ) olyan frufruval amii [link] kb ilyen hosszú csak tépettebb :)
17/L
7/16 anonim válasza:
vizes xD most mostam meg :D De amúgy hát fokozatos volt bele nyírva :D hátközépig érő, sötét barna festett, féloldalas frufruval :D
8/16 anonim válasza:
ilyen, csak már egy kicsit hosszabb:
9/16 anonim válasza:
Hátközépig érő festett fekete szögegyenes hajam van rendes sima frufruval.
27/N
10/16 anonim válasza:
derék alá kb 2-3 cm-rel erő természetesen göndör/hullámos gesztenyebarna. fokozatosra volt levágva,de már eléggé egybenőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!