Ívy1 kérdése:
Lányok! Ti mi alapján öltözködtök?
Figyelt kérdés
Sok öltözködéssel kapcsolatos kérdésnél olvasok olyan válaszokat hogy "ez már nem divat,tömegcucc,ri@ancos,plázap@csás",holott nem az a kérdés. Aki ilyeneket ír ő vajon tökéletesen öltözködik? Én próbálok kicsit divatosan a saját ízlésemet és a kényelmességet figyelembe véve öltözködni.2011. júl. 22. 11:41
1/8 anonim válasza:
ami tetszik megveszem
beszabadulok pl.: turkálóba és tök jó cuccok vannak, egyszerűen csak tetszik és kész
egyébként ha mostanában vásárolsz akkor kb szinte csak a mai divatnak megfelelő ruhadarabokat találsz, szóval divatosan öltözködsz, még ha nem is az a célod
2/8 anonim válasza:
Egyszerű. Bemegyek egy üzletbe és ha valami tetszik, jó árban van és jól áll, megveszem. Nem érdekel, hogy divatos-e vagy sem, vagy hogy azok a nagyon egyedi emberkék leszólják-e, az a lényeg, hogy nekem tetszik és jól áll.
3/8 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele. De hogy írjak egy konkrétat,az egyik általam szívesen viselt ruha a cicanaci,igencsak megosztja a lányokat.
2011. júl. 22. 12:38
4/8 anonim válasza:
Úgy vagyok, ahogy a 12:36-os:-D
Amúgy van 1-2 divatos cucc, amiket nem vennék fel semmiképpen, ezek közé tartozik a mélyülepű gatya, meg a zsákfelső, amik nagyszerűen tönkre tudják cseszni mindenkinek az alakját:-D
5/8 anonim válasza:
Én kizárólag olyan ruhákat veszek fel, amik tetszenek, tehát nem követem tudatosan a divatot, csak néha van olyan, amikor egy nekem tetsző ruhadarab egybe esik azzal, ami éppen divat.
8/8 anonim válasza:
Engem nem érdekel h kiment a divatból vagy tömeg tetszik akkor tetszik nem érdekel más vélemény, mert szerintem ő sem öltözködik tökéletesen, mindenkinek van egy saját stilusa.:)
12L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!