A fehér kabáthoz illik ezüst színű táska?
Hát én holnap fehér kabiban megyek,ezüst tatyóval,fehér és rajta ezüst csíkos balerinában,és fehér-ezüst mintás felsőben,szal a válasz egyértelműen igen.
Az meg hülyeség,h csak a táskával.Most gondolj bele,hogy felkapsz egy fekete gatyát,hozzá egy pink felsőt,egy piros lakk cipővel és piros lakk tatyóval.Az h nézne ki szted?LOL,a lányeg,h minden passzoljon midnennel.Jó szem kell hpzzá és szépérzék,az meg minden nőben megvan,helyesbítek,a többségbenXD
Függ a nagyságától, anyagától egyebektől.
De szerintem igen.
Nekem fehér kabátomhoz tavaly ezüst-fekete táskám volt. Most fekete kabáthoz van ugyanez :))
szerinted miért parasztos?
és mit értesz az alatt h parasztos?^o)
nekem tetszik az ezüst táska..
akkor szreinted milyet vegyek hozzá?
feketét?
fehéret?
Az ezüst táska hogy lenne már parasztos??? ( na jó én egy trendi ezüst táskát látok magam előtt...)
Az ezüst különleges szín, viszonylag extravagáns.
Parasztosnak inkább nevezném a fekete retikült meg társait.
Szerintem a kérdezőnek mai táskája és kabátja van, fiatalos divatos. Illik egymáshoz a kettő, és a legkevésbé sem parasztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!