Fehérnemű boltban fel lehet próbálni a bugyit?
Figyelt kérdés
még nem voltam ilyen üzletben, azért kérdem! Nem fognak rám "rossz" szemmel nézni?2009. ápr. 3. 21:09
1/7 anonim válasza:
ez nem mindegyikben megengedett.HA látsz bent próbafülkét akkor nyugodtan vidd be,és próbáld fel.
2/7 anonim válasza:
Nem, mert mindenki összetapizza, ki is van írva, hogy egészségügyi okokból nem szabad.. De a saját bugyidra felpróbálhatod.
3/7 anonim válasza:
Én is úgy tudom hogy csak saját bugyira lehet felpróbálni.
4/7 anonim válasza:
igen bugyira lehet csak
de melltartot azt lehet
5/7 anonim válasza:
Bugyit sehol nem lehet próbálni.
Melltartót és fürdőruhát igen
6/7 anonim válasza:
Így van az alsót is csak max a sajátodra,de én még oda sem szoktam,mert kitudja ki vette már fel előttem:S
Érdekes,ha a fürdőrucit felpróbálod,legyen az akár egyrészes,bikini,tankini,vagy trikini is fel kell venned az alsót,akkor az h is van?Azt is simán csak a sajátodra...így így:))
7/7 anonim válasza:
nálunk a helyi boltban van egy papír benne, és miután felvetted, odaviszed a néninek és kicseréli a papírt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!