Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fehérnemű boltban fel lehet...

Fehérnemű boltban fel lehet próbálni a bugyit?

Figyelt kérdés
még nem voltam ilyen üzletben, azért kérdem! Nem fognak rám "rossz" szemmel nézni?
2009. ápr. 3. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ez nem mindegyikben megengedett.HA látsz bent próbafülkét akkor nyugodtan vidd be,és próbáld fel.
2009. ápr. 3. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert mindenki összetapizza, ki is van írva, hogy egészségügyi okokból nem szabad.. De a saját bugyidra felpróbálhatod.
2009. ápr. 3. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy tudom hogy csak saját bugyira lehet felpróbálni.
2009. ápr. 3. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

igen bugyira lehet csak

de melltartot azt lehet

2009. ápr. 3. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Bugyit sehol nem lehet próbálni.

Melltartót és fürdőruhát igen

2009. ápr. 3. 21:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Így van az alsót is csak max a sajátodra,de én még oda sem szoktam,mert kitudja ki vette már fel előttem:S

Érdekes,ha a fürdőrucit felpróbálod,legyen az akár egyrészes,bikini,tankini,vagy trikini is fel kell venned az alsót,akkor az h is van?Azt is simán csak a sajátodra...így így:))

2009. ápr. 3. 23:47
 7/7 anonim ***** válasza:
nálunk a helyi boltban van egy papír benne, és miután felvetted, odaviszed a néninek és kicseréli a papírt :D
2009. nov. 12. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!