Miért szeretik a lányok mostanság a szűk csőnadrágot, mi a jó benne?
Figyelt kérdés
Najó, azonkívül, hogy divat
És többnyire ilyen gatyákat viselő egyénektől kérdezem
2009. ápr. 3. 15:47
11/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon szexi tud lenni, de csak nagyon vékony lányokon.. Én is vékony vagyok, de szélesebb a csípőm, és így már nem áll jól, pedig szeretnék :)
12/15 anonim válasza:
én nem hordok olyan nagyon tapadósat ami még a bokámra is ráfeszül (brr..) csak inkább ilyen nagyon minimálisan tapadósat:D az majdnem mindenkinek jól áll, de az előbb említett az valami borzalom. :\ a vékony lányok lábai olyanok mint a fog piszkálók, a husosabb lányoké mint a nem is tudom, de borzasztóan kiemeli. :|
13/15 anonim válasza:
uhh.én imádom a répanacikat.most akarok majd venni egy lilát,meg egy kockásat.nekem jól állnak.meg a bnőmnek is:)))
14/15 anonim válasza:
Nekem egyetlen egyszer volt, és az is ilyen gombolós volt lenn. Ezt csak úgy kaptam, de utáltam!!! Nem szép, undorító szerintem (ízlések és pofonok) Egy csontsovány oszt. társamat azért piszkálják, mert görbe benne a lába...
15/15 anonim válasza:
Elég nagy divat volt tavasszal a csőnadrág,de most leáldozott az ideje..jönnek a borzalmas trapézok :-))
Mondjuk ettől függetlenül én maradok a csőnaciknál,épp tegnap vettem egy nagyon tuti farmert :-D
De szerintem mindenki hordja azt,ami neki a legkényelmesebb..
Ne legyen már olyan,hogy csőgatya VS. trapéz :-DD
puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!