Csak én vagyok ilyen szerencsétlen? :/
Alacsony vagyok, kicsit teltebb, de nem találok magamnak normális gatyát. 34-es még talán elfogadható, de a csípőmre néha az is nagy, a térdemnél felgyűrődik, és látszik, hogy nagyobb, mint kellene. A 36-os már abszolút katasztrófa. Tally Weilben vettem egyszer egy 32-es csőgatyát (XXS), az az egyetlen, ami még normálisan néz ki rajtam... De hogy van ez? Európai méretről beszélek, szóval a boltokban 34-nél kisebbet alig lehet kapni, legtöbbször inkább 36-osat. Sokszor hallom, hogy molett nők nem találnak maguknak ruhát, de plázákban mindig 40+-os méretekbe botlom bele. Mégis mit tudok kezdeni ezzel? Hol találok magamnak normális ruhákat? Meg nem is értem, van rajtam súlyfelesleg, mégis a legkisebb méret kell, akkor hogy van ez?
Felsőknél szintén, néha azért nem tudok megvenni egy topot, mert az S-es méret is eláll annyira, hogy hátulról teljesen be lehet látni. A szoknyákkal is gondban vagyok, azokat se alacsony lányokra tervezik. Cipőknél szintén, 35 és feles lábam van, szinte lehetetlen cipőt találni. Van itt valaki ilyen helyzetben? Hol vásároltok?
Köszönöm szépen a további válaszokat.
A petite bolt az kis méret? Nem hallottam még róla.
Utolsó, köszi, a konfekcióméretről és a külön farmerméretezésről még nem hallottam, ezzel sokat segítettél. Egyébként Zara, Promod, stb. helyeken szoktam vásárolni, itt konfekcióméretet használnak tudtommal.
Szeretnék magasabb lenni, akkor kevesebb gondom lenne ruhavásárlásnál, de magasságban kicsit messze vagyok az átlagtól, szóval hátha valamikor X év múlva gondolnak ránk is, addig meg várhatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!