Vélemények a Cosmos üzletekről?
Én ha látok egy cosmost midnig bemegyünk mert olcsó, jó divatos:D
12L
Oh hát persze :)))
A Cosmos meg hasonló csöves cuccokat meg Zarasnak és hasonlóknak nézed...... hahahaha
Bemész és megnézed. :P Minden plázában van szerintem. :D
Vannak tényleg ocsmány, pocsék ruhák, de azért akinek van szeme és némi ízlése, találhat neki tetsző ruhát is. Persze van, aki nem látja a fát az erdőtől, az így járt, éljen boldogan, haljon meg hülyén. xD
Én múlt héten vettem egy laza, kicsit fiúsabb gatyát, valami 500 forintért, marha jó az anyaga, és jól áll. Van onnan cuccom, ami évek óta bírja, pedig nem félévente veszem fel.
Persze vannak vicces dolgok, amiket el nem tudok képzelni senkin, pár éve jót nevettünk egy szörnyen ocsmény szoknyán, volt minden színben... rá egy héttel egy darab sem volt. Jót nevettünk, mikor kiderült, hogy az egyik osztály vette meg szalagavatós jelmeznek. xD Mire nem jó?! :D
Ár 2-4ezer körül, de mindig van csomó leértékelt cucc, tavaly 400ért vettem talán a kedvenc nyári felsőmet, szóval nagyon ki lehet fogni, bár általában ugye a maradék csak a csillogós, ízléstelen, flitteres rusnyaság, amit leáraznak. :D
Fiatalos, fogjuk rá. Főleg, ha falusi cigánylány vagy. :D De amúgy tényleg megéri szétnézni, ha úgyis arra jársz, mert vannak jók.
Köszönöm a válaszokat!
Nem vagyok falusi cigány lány..:DDDD
"A Cosmos meg hasonló csöves cuccokat meg Zarasnak és hasonlóknak nézed"
Tudod, a Cosmost lehet hogy csövesnek érzed, de legalább nem valakinek a levetett cucca.....olcsó, de legalább új. Nem vásároltam még Cosmosban, de inkább azt választanám, mint hogy bemenjek és túrjak egy használtruhásnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!