Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A "kis feketét" ki lehet...

A "kis feketét" ki lehet váltani "kis szürkével"?

Figyelt kérdés

Már régóta keresek egy kis fekete ruhát, ami ugye alapdarabnak számít, hisz bármikorra előkapható, de sehol nem találok megfelelőt. Még ebay-en sem.

Viszont találtam egy szürke ruhát és arra gondoltam, lehet megfelelne, hisz pont a stílusom, a színe pedig semleges, akár a fekete. Mondjuk inkább nyári és elég parti-s jellege van, de lehet ez alapdarab?

[link]

(Ne az árát nézzétek!)

2011. júl. 19. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyértelműen igen, és sokszor jobb is mint a fekete.

Mivel ez világosabb ezért pl. világos cipővel is csinos és passzol, míg egy fekete ruhához kevésbé illik a világos.

Ez a ruha nagyon szép.

2011. júl. 19. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:
nem lehet kiváltani!!
2011. júl. 19. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezzel a ruhával aligha. Olyan aranyos kis darab, de nincs meg benne semmi olyan jelleg, ami egy kis feketében megvan.

Egyébként járj nyitott szemmel, én egy turiban vettem 150 forintért egy koktélrucit, amit aztán átalakíttattam.

2011. júl. 19. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem mindenkinek az számít alapdarabnak amiben jól érzi magát

hordhatod fekete kiegészítőkkel, cipővel és tök jó lesz

2011. júl. 19. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!