Ez a cipő ebben a színben gáz? Feketét akartam, de csak ez a szín van leárazva. **
Figyelt kérdés
Mindenhez fel tudnám venni? Annyira nem tetszik a színe, de ha ezt venném, akkor még másra is jutna a zsebpénzemből.
(Amúgy ez a fekete: [link] , először ilyet akartam. Ez nem lesz valamikor esetleg leakciózva?)
2011. júl. 13. 14:48
2/9 anonim válasza:
szerintem a szürke sokkal jobb. különlegesebbé teheted vele a ruhaösszeállításaidat
3/9 anonim válasza:
nekem jobban tetszik mint a fekete:)
igen, mindenhez fel tudod venni:)
17L
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! :D
2011. júl. 13. 15:04
5/9 anonim válasza:
Szerintem ez a barnás szín nagyon ronda. A fekete jobb , de nekem eleve a fazon nem tetszik. Szerintem ne vedd meg ha nem tetszik , ennél vannak 100x jobb cipők , vagy spórolj addig amég meg nem tudod venni a feketét , inkább mint , hogy kellemetlenül érezd magad benne , mert nem tetszik.
6/9 anonim válasza:
Komolyan mondom, ennél egy kínaiban is szebbet veszek. Szerintem nézz szét a városban inkább, biztos találsz olcsón olyat ami tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!