Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek egy 161 centis 53...

Szerintetek egy 161 centis 53 kg-os lányhoz illik két részes bikini? ŐSZINTE VÁLASZOKAT SZERETNÉK

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
igen..
2011. júl. 19. 16:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Miért ne illene? :) Egyértelműen igen!
2011. júl. 19. 16:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Minden bikini két részes...

Egyébként meg normál magasság normál súllyal nem értem miért kérdezed? Az egyberészes fürdőruci már nem igazán divat, nem is szép, marad a bikini.

2011. júl. 19. 16:59
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:):)

Azt hittem túl kövér vagyok a bikinihez

2011. júl. 19. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Alkatodtól függ. Amúgy a számok megtéveszthetik az embereket: én 158cm vagyok és 52kg. Többször feltettem már hasonló kérdést, és sok ilyen választ kaptam: "Már bocs, de 52kg sosem volt duci..." Már pedig én duci vagyok. Vaskos a combom, van úszógumim, husis a karom, ellenben kicsi a mellem. De mégis bikinit hordok ;)

(Amúgy nem biztos, hogy ez vonatkozik rád, csak általánosságba írtam, mert előfordulnak ilyenek :))

2011. júl. 19. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ilyen osztálytársam ugyanilyen magsa meg a kg-is de neki hülyén áll mert vastag a combja és a hasa sem valami lapos...szóval én gáznak tartom.
2011. júl. 19. 17:13
 7/9 A kérdező kommentje:
én az utobbi idoben 10 kilot fogtyam és nagyon meglátszik mert nekem lapos a hasam ( régen nem láttam igy )
2011. júl. 19. 18:04
 8/9 anonim válasza:
Szerintem ezt így látatlanba nem lehet megállapítani:) A lényeg, hogy te jól érezd benne magad! Szerintem menj el egy boltba, próbálj fel pár félét aztán ha tetszik, akkor vedd meg:) Egyébként én 160 cm vagyok, 50kg és határozottan híznom kéne...elméletileg olyan 53-54-re, úgyhogy a te súlyod a magasságodhoz mindenképp tökéletes:)
2011. júl. 20. 14:30
 9/9 anonim válasza:
en is 161 vagyok 53 kg ....szerintem illik hozzad ketreszes bikini...mirt ne??:D
2011. júl. 22. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!