HOL TALÁLOK EHHEZ HASONLÓ BAKANCSOT?
számomra ez a cipő maga az álom! tudtok nekem segíteni, milyen boltokban kaphatok ehhez hasonlót?
Hm, a kérdezés az ebayen keresztül zajlik. Ha regisztrálsz, akkor tudsz küldeni egy üzenetet az eladónak.
De mivel nem 2 perc a regisztráció (mert küldenek egy levelet, hogy biztosak legyenek abban, valós személy vagy, a levélben egy kóddal vagy mi), szóval írok az egyik eladónak, nem nagy erőfeszítés, és majd megírom ide v elküldöm emailben neked, mit válaszolt. :)
09:01! Komolyan feldobtad a napom, hogy még léteznek ilyen emberek! Nagyon hálás lennék, ha megejtenél egy levelet az eladónak! A leginkább az érdekelne, hogy lesz még a nyár,ősz folyamán sima fekete, illetve a cipő talphossza, mert ingadozó, hogy 40-es vagy 41-es e a méretem! Nagyon szépen köszönöm! A választ pedig az emailomra eltudod küldeni! :)
szulet.es.nap@citromail.hu
Szia!
Már tegnap írtam az eladónak, de még semmi válasz.
Ha érkezik üzenet, akkor továbbítom a címedre :) Bár most pár napig távol leszek, de ha visszaír, akkor lehet, hogy kis késéssel, de tudni fogsz róla :)
/Egyébként azóta már én is eldöntöttem, hogy veszek egyet magamnak őszre :D /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!