11/17 anonim válasza:
3. vagyok
19:14el egyet értek. Ha valami tetszik, akkor úgyis tetszik, ha más leszólja, másnak is van, kevés embernek van. Az a lényeg hogy aki hordja, az jól érezze magát benne. Úgyhogy ha tetszik, akkor vedd fel nyugodtan. Neked is van olyan, amit ki nem állhatsz, és legszívesebben betiltanád, de más hordja. Mégsem foglalkozol vele, max te nem veszel olyat és kész. :)
13/17 anonim válasza:
én imádom a virág mintát /még mielőtt bejött volna a divatba/ szóval szerintem nagyon jól néz ki :D
14/17 anonim válasza:
Szerintem borzalmas.Valahgy engem megmosolyogtat,amikor valakin ilyet látok.Ilyet max otthonra venék fel.
16/17 anonim válasza:
A kommentek után szégyellem magam, hogy egy ilyen lemaradott országban élek.
Szerintem nyugodtan vegyél, nagyon divatos és kényelmes. Egyszerűen imádom. Az meg sokan hordják, csak annyit jelent sokaknak tetszik és szeretik. :)
17/17 anonim válasza:
Már pizsamában járnak az emberek?Régebben még az volt az égő ha ilyenekben mászkáltál most meg már le néznek ha nincs ilyened....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!