Mi jellemzi a Vintage stílust?
Mi a jellemző erre a stílusra? Van valahol Pesten ilyen bolt? Ha lehet képeket is küldjetek!
Előre is köszönöm!!
Alapvetően régebbi divatstílusú használtruhákra mondják, de kisker outletekre is hivatkoznak angolszász területeken így. Ha egy szóval kellene magyarul jellemezni, akkor: RÉGIES, ez jellemző rá. Nézd meg nagymamád hálóingjét...
google képkeresőbe beírod: vintage clothing...
Jelenleg leginkább nőkön jelentek meg mivel javában sok kicsit ismétlődő virágminta jellemző pont úgy mint a régi, tényleg mint a nagymamák ruhái például női bő ilyen háremnadrágon egyszerűen ronda de szoknyákon meg testhezállóbb cuccokon iszonyat jól áll.
Persze nemcsak a virágminta hanem egyéb ilyen dolgok Ez csak a legelterjedtebb vannak a stílusba mélyebbre menve dolgok bár azok már kissé ódivatúak.
18/F
Előbb írtam neked egy regényt, de kinyomtam és még egyszer nem akarom. A lényeg, hogy az hülyeség, hogy a virágmintát jelenti. :) A vintage kategóriába tartozik a dögös pin-up stílus, vagy az én kedvencen a rockabilly. Valamint olyan ruhák, amiket a fényképeken anyukád viselt lány korában és most ismét találkozol vele a legtöbb üzletben, nem tudod hogy az, de ismerős valahonnan. :) Amúgy 50-es, 60-as, 70-es és 20-as évek ruhái a legelterjedtebbek.
Ez az eladó sok ilyet árul:
pl. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!