Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mire van szüksége egy 17 éves...

Mire van szüksége egy 17 éves lánynak? HOLNAP NAGY BEVÁSÁRLÁS! [:

Figyelt kérdés

Gondolok itt alap sminkcuccokra, ruhadarabokra, kiegészítőkre:D

Ha lehet képet is:$

köszimindenkinek:D!!

17L

2011. júl. 14. 21:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azért ne úgy állj neki, hogy 25 ezret el kell költened. Ha valamit meg akarsz venni, akkor tudd, hogy van még rá ennyi pénzed, de nem muszáj elkölteni. Jól fog jönni a pénz olyasmire is, ami most nincs a fejedben :)
2011. júl. 15. 20:50
 12/17 A kérdező kommentje:

igen tudom nem is akartam (: így is félre raktam eleve 5öt(kitudja bármikor jóljöhet!

de mostmár lassan elkéne kezdeni ruhát is vennem mert tényleg nem tudok mit felvenni!xD

voltam westendbe..hát ott tuti nem veszek semmitse(: DRÁGA de nagyon és nem is én stílusom :s

szóval még úgy érlelődik bennem h mit is kéne venni de nulláról indulni...hát nem is tudom hogy mit hol stb...(:

2011. júl. 15. 20:53
 13/17 anonim ***** válasza:
95%

ruhák:

egy hosszúgatyó(csőnaci jó lesz:)),1-2 rövidujjú és/vagy ujjatlan,2 új pulcsi(mondjuk egy kardigán meg egy belebújós pulcsi,de lehet 3 is:D),1-2 csinosabb;bulizósabb felsőt/tunikát, 1 rövidnaci,esetleg egy új melltartó:)

kiegészítők:

egy egyszerű lánc,amin tudod cserélni a medálokat,ehhez legyen 2-3 medálod,+1-2 nyaklánc semleges színekben vagy olyan színben,mint amilyen a legtöbb ruhád:),1-2 karkötő

smink:

alapozó,szempillaspirál,szájfény,szemceruza,esetleg tus, pirosító/bronzosító

egyéb:

1-2 rózsaszínes vagy semleges árnyalatú körömlakk,1pár szandál,1párpapucs, 1pár tornacipő/sportcipő/zártcipő,jó sampon,balzsam,jó frizura,(tépett),körömreszelő,szemöldökcsipesz és kozmetikushoz is elmehetsz "tinikezelésre"

hirtelen ennyi jutott eszembe:)

2011. júl. 17. 21:50
 14/17 anonim ***** válasza:

én vennék

Szempilla spirált (én 400Ft-ért vettem és akkora pillákat csinál h beszarok xD)

Szemcerka

Labello (ki tudja mikor kell)

Hajápolós vmi (töredezés elleni)

Korrektor, alapozó, barnító, pirosító, púder.

ruhákban ami csak tetszik..kiegészítőt csak ha nagyon fontos alkalom, és én még egy napszemcsivel is megajándékoznám magam :DD

2011. júl. 17. 22:39
 15/17 anonim ***** válasza:
95%

Hát én ebből amit vennék, az:

alapozó,szempillaspirál(de mivel már vettél,) ezért h&m-es palettát.12dbos azthiszem,nagyon szép és erős pigmentált színei vannak. Aztán szájfény, pl: [link]

aztán parfüm (én nekem most a Pink Sugar kéne,szeptemberől használnám) aztán pl pirosító az kb szerintem tök m1 milyen, sok jó vanbelőle.

Ruha:

Fürdőruhát ki ne hagyd, pl bonprix.:D aztán meg én inkább szeptemberre gondolkodnék, kicsit rosszab időkre. Hosszú farmergatyák, pólók (new yorker, h&m, pull and bear stb.) Cipőkből én vennék minimum egy magassarkút, meg egy topánkát.:D

2011. júl. 18. 01:22
 16/17 anonim válasza:

Tanga, melltartó! (alap dolog!) minimum 3-3 db

a többit meg úgyis tudod:)

2011. júl. 18. 11:29
 17/17 A kérdező kommentje:

köszikösziköszikösziköszi:D:D:D:D

na ebből mártudok válogatni;) (L)

2011. júl. 18. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!