Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a fűzőről? Tetszik nektek?

Figyelt kérdés

[link]

Azt írják róla, hogy merevített kiképzéssel van.

Ezt is ugyanúgy meg lehet húzni, mint az acélmerevítőset,vagy annyira nem?

2011. júl. 13. 23:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Annyira nem hinném.
2011. júl. 14. 00:07
 2/13 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik (:
2011. júl. 14. 00:26
 3/13 A kérdező kommentje:
Nekem is*_* Totál beleszerettem: D ráadásul van szoknyával is*_* [link]
2011. júl. 14. 00:30
 4/13 anonim ***** válasza:

második vagyok, a szoknya már anniyra nem tetszik

de a fűuő kifejezetten szép

2011. júl. 14. 00:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezek kínában gyártott, műanyag merevítéses fűzők. Általában ebayről szerzik be őket kb. 3000 ftért, és itt felárral adják tovább.

Amit érdemes tudni róluk, hogy maximum 2-3 centis behúzás érhető el velük, viszont az élettartamuk maximum fél-1 év. Egy rétegű, vékony, műszálas anyagból készülnek, aminek a másik oldalán csak necc szerű háló van. A műanyagmerevítőknek megvan az a rossz tulajdonságuk, hogy a hasi résznél kiállnak, elállnak, böknek, mellben viszont nem tartanak. Hajolgatni nem lehet bennük, de a hátat nem támasztják, elég kényelmetlenek. Nincs sem hátpanel, sem derékszalag, sem rendes fűzőzsinór, hanem könnyen foszlós szaténszalag van a befűzés helyén. A ringlik nem acélmerevített ringlisor, hanem az anyagba vannak belőve, így ott különösen könnyen szakad az anyag. A varrás mentén kell még rájuk vigyázni.

Én nem ajánlanám őket. Van tapasztalatom ezekkel is, meg az acélmerevítősekkel is, és ha az ember 10-15-ért olyan minőséget kap, aminek az élettartama 20x több, mint ezeknek (nagy valószínűséggel egy acélmerevítős szinte soha nem megy tönkre), szerintem nem érdemes 5 ezret kidobni egy ilyen szemétre.

Acélmerevítőshöz jó helyek:

extil.hu - magyar gyártás, csak természetes anyagokból

corset4you.com - akciókat érdemes nézni

corsets-uk.com - detto, itt viszont csak a "waist training" valódi acélmerevítős

Ezek a legolcsóbb helyek.

2011. júl. 14. 00:59
 6/13 A kérdező kommentje:
:)
2011. júl. 14. 00:59
 7/13 A kérdező kommentje:

00:59 Köszönöm szépen a segítséget:) Akkor lehet inkább beruházok egy minőségire, bár az annyira nemfontos végül is hogy nagyon belehessen húzni, inkább csak a fűző jelleg ami megfogott, de az azért fontos lenne, hogy sokáig megmaradjon a minősége:)

Keresgélek még akkor egy picit vásárlás előtt:)

2011. júl. 14. 01:03
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha olyanok közé mennél akik láttak már fűzőt közelről, azoknak egyből nyilvánvaló lesz hogy kamu.

Itt van egy pár hasonló ami rendesnek tűnik:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Elsőre érdemes lenne egy egyszerűt beszerezni minél kevesebb mintával. Az jól kombinálható mind szoknyával mind bőrnadrággal.

Pl:

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 14. 01:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Szoknyával nagyon jól néz ki :D
2011. júl. 14. 05:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem szoknyával jól néz ki+nekem még a 01:58-as válaszoló 4. tetszik.:)
2011. júl. 14. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!