180 cm, és 55-58 kg között mozgok 13 -14 évesen ez nagyon rossz?
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 18:44
1/11 anonim válasza:
nem, te normális testsúlyú vagy, de nyisd meg ezt, és láthatod a saját szemeddel is :) [link]
2/11 anonim válasza:
Ha ezzel azt akartad kérdezni hogy nem túl sok -e ez enyi idősen,akkor sztem nem.Lehet hogy vastag a csontod és azért több a súlyod egy kicsit.Vannak osztálytársaim akik ugyonakkorák mint én és nem dagik csak vastagabbak a csontjaik és ezért több kilók mint é.:)szóval sztem ez teljesen normális.
3/11 anonim válasza:
most csak szerintem vagy rohadtul vékony?XD
4/11 anonim válasza:
ekkora magassághoz normális a súlyod, sőt talán lehet kicsit kevés is.
5/11 anonim válasza:
"Lehet hogy vastag a csontod és azért több a súlyod egy kicsit."
Több?:-DDD Minél?
Ez a súly kb 165 cm-hez idális/átlagos.
(Igaz, mivel 13-14 évesről van szó, nem igazán lehet még reálisan nézni, de azért...)
6/11 anonim válasza:
Van aki csak a súlyt veszi észre úgy látom, a magasságot meg nem.
180 centihez inkább kevés ez a súly... bár nem vészesen.
7/11 anonim válasza:
Ha lány vagy akkor nagyon szép és magas lehetsz de egyetértek a"rohattvékonnyal" ha fiú vagy a rohattvékonyt szorozd meg 2-vel :) és kezdj el gyúrni
8/11 anonim válasza:
én 16/l vagyok és 70 kg.... nemvagyok kövér csak mivel heti 5 edzésem van, kézilabdázok ezért izmos.... nincs semmi bajod !! :D
9/11 anonim válasza:
az előző vagyok csak még annyit, hogy én is 180 cm :D
10/11 A kérdező kommentje:
Nem vastag a csontom nem arra célzok! Arra célzok ,hogy nagyon rossz e mert vékony vagyok nem vastag :S És valaki írta kezdejek gyúrni .Ez már folyamatban van 2 hónapja :D
2011. júl. 14. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!