Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok az egyrészes...

Mit gondoltok az egyrészes fürdőruháról?

Figyelt kérdés
Neten találtam egyet ami nagyon tetszik és meg is venném, de nem ciki már az ilyesmi?:S
2009. márc. 31. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem ciki!! csak olyat válassz, ami jól áll és illik a stílusodhoz

leírom a saját példámat: 18 éves lány vagyok, divatosan öltözködöm, sokat adok a külsőmre és az ismerőseim nagy része is ilyen, elmentem májusban 8-10 csinos, divatos csajjal strandra és csak rajtam volt egyrészes fürdőruha és mindenki megdicsérte, nagyon tetszett nekik... elmentünk júliusban is és 4 másik lányon is egyrészes volt :D

amikor tengerparton nyaraltam úgy vettem észre a pasik még jobban megnéztek, amikor egyrészes volt rajtam, mint amikor bikini (egyik nap ez, másik nap azt vettem fel)

nyugodtan vedd meg, biztos nagyon csini leszel benne, ne aggódj és ha valaki azt mondja, hogy ciki azzal ne foglalkozz, mert hülye! :)

2009. márc. 31. 14:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csini :) sőőőt nézd meg a Dolce Gabbana modelleket ők is olyat viselnek ;) sokkal trendibb
2009. márc. 31. 15:20
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, megnyugtattatok!:)
2009. márc. 31. 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:
76%

most nyaron ezek lesznek divatba!!!

oszinten nekem tetszik.. csak en nem hordanam mert szeretem megmutatni az alakom.. nah meg tobb helyen barnulni nem csak kar lap hanem hasikam is :P

2009. ápr. 2. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!