Milyen ez a nadrág? Elég régi, de ugye hordható?
Figyelt kérdés
elég régi..jó páréves
az igazat megvallva anyu szekrényéből való,ő szinte nem is hordta,ki akarta dobni,de nekem megtetszett.nem lenne gáz hordanom? egy színű elegánsabb felsővel gondoltam,mivel ez így is elég tarka.
2011. júl. 11. 19:51
11/15 anonim válasza:
20:48-assal értek egyet. Én is láttam hasonlókat mostanában egy csomó üzletben, menőkben is.
12/15 anonim válasza:
én otthonra húznám fel gyomlálni, de nem hinném, hogy nagyon furcsállnák, annyi mindent látni az utcán
13/15 anonim válasza:
tök ugyanolyan mint amit mostanság sok emberen látok: virágmintás bő. annyi az eltérés hogy nem ülepes de ez egyáltalán nem baj sőt.. Szerintem eléggé rendben van csak figyelj rá hogy ne nagyon színes dolgokkal hord. vegyél fel hozzá pl feketét-fehéret.
14/15 anonim válasza:
Nem tudom minek kell lepontozni, a véleményem kérte nem? Ez a véleményem, a válasz pedig hasznos volt. Hülye pitsák!
15/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
amúgy én mindenkit felpontoztam.
2011. júl. 14. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!